Over ons

Over Lampensale.nl

Eigen haard is goud waard. Bijna niets is zo belangrijk als jouw eigen huis. Een plek waar je je thuis voelt, waar je vrienden en familie ontmoet, maar ook zelf ontspant en leuke dingen onderneemt. Kortom: jouw eigen plek, ingericht zoals jij dat graag wil. 

Hou je van strak en modern? Of meer van robuust en veel hout? Met een prettige set meubels en een leuk likje verf kom je al een eind. Maar als je de ruimtes in jouw woninge sfeervol wil maken, is verlichting jouw grote vriend. Een goed lichtplan versterkt het karakter van de ruimte, en legt de nadruk op de elementen die voor jou belangrijk zijn.

Een sfeervolle lampenset boven de eettafel, een spotje voor een schilderij of misschien wel een kroonluchter in je gang? Lampen maken de ruimte compleet! 

Lampensale.nl helpt je met het vergelijken van de beste producten

Het doel van lampensale.nl is het goed vergelijkbaar maken van de mooiste lampen tegen de zachtste prijzen. We brengen het aanbod van verschillende aanbieders bijeen, zodat je lampen kan vergelijken totdat je dé perfecte deal vindt. Want het inrichten van een huis is al duur genoeg!

Wij bieden je een platform om de beste producten met elkaar te vergelijken. Je koopt de producten niet bij ons, maar rechtstreeks bij één van de aangesloten aanbieders.
Het werkt heel simpel:

1. Selecteer de producten die je wilt vergelijken.

2. Zoek de deal die je interessant vindt.

3. Klik door naar de aanbieder van je deal en bestel.

4. De aanbieder levert het product. 

Heb je specifieke vragen over producten op lampensale? Wij vragen je dan contact op te nemen met de aangesloten aanbieder. Dit geldt ook voor vragen over het ruilen of retourneren van producten.

www.lampensale.nl is een initiatief van Fried Air Investments, dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 71205209.