Over ons

Over ons

Wat is er nu mooier dan een hele mooie lamp te vinden tegen een zacht prijsje? Precies dat vroegen drie ondernemers uit Haarlem zich af. Toen zij een aantal mooie lampen tegenkwamen die een grote glimlach op hun gezicht hadden getoverd, wisten zij dat zij dit verder uit moesten dragen. Er zijn namelijk al dure lampen te koop, of minder mooie goedkope lampen. Een huis inrichten is al duur genoeg, je wil natuurlijk geld over houden voor andere leuke dingen.


Daarom is er nu Lampensale.nl. De mooiste lampen tegen een hele scherpe prijs. Lampen waarvan iedereen zegt: ‘Zo, waar heb je die lamp gekocht? Mooi hoor!’. Hanglampen, wandlampen of staande lampen die sfeer brengen in huis. Sfeer dat geen fortuin kost, daar staan wij voor.


Daarnaast vinden wij nog een ander punt belangrijk. Geen gedoe. Daarom verzenden wij elke bestelling gratis boven de € 75,- (anders € 4,95) en doen wij ons best die snel bij jullie te bezorgen. Ontevreden klanten krijgen hun geld terug, zoals het hoort. Maar bovenal doen wij ons best om te zorgen dat jullie niet ontevreden worden, want dat houdt het leuk voor ons allemaal. Niemand houdt van de paarse krokodil, dus wij ook niet.


Lampensale.nl is een initiatief van Fried Air Investments, wat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71205209.